Alaska Poker Cruise


Print Friendly, PDF & Email

alaska poker cruise

 

 

Alaska Poker cruise Tracy Arm Fjord

Aan boord van de  Celebrity Solstice

Vertrek op 8 September, 2017 vanuit Seattle, Washington

 

8 dagen / 7 nachten

 

Alaska poker cruise
Alaska poker cruise
Alaska poker cruise

alaska

De Alaska Poker Cruise beschikt over een professionele, volledig bemande, rookvrije pokerroom. De pokerroom wordt geopend direct na de eerste zitting van het diner op de dag van vertrek. De pokerroom blijft open gedurende het grootste deel van de cruise, behalve wanneer het schip in de haven aanmeert.

Gratis beginners lessen worden aangeboden, gevolgd door een low limit hold'em spel enkel voor beginners toegankelijk.

Een algemene richtlijn op de meeste van onze pokercruises:

Limit Hold'em: $2/$4 – $4-$8 en hoger op aanvraag

No–limit hold’em: $1/3, $2/5, en hoger op aanvraag

Omaha / 8:   $4/$8, $10/$20, soms hoger

Mixed games: toernooien op aanvraag – zullen worden aangekondigd

Alle poker games zijn open voor iedereen van 18 jaar en ouder.

Uw Cruiseschip:

celebrity_solstice_ship_2008_001Celebrity Solstice ****

De schepen uit de Celebrity Solstice klasse, combineren design met hoog comfort

De Celebrity Solstice is een van de jongste en meest moderne schip van de rederij Celebrity Cruises.

In 2008 werd het schip in de Meyer werf in Papenburg gebouwd, en verraste iedereen met de grote selectie van cabines en het grote aanbod van vrijetijdsbestedingen.

315 m lang - 2850 passagiers - 21 dekken - 5 sterren

Een poker cruise is bijna identiek aan een gewone cruise met uitzondering van de mogelijkheid om poker te spelen terwijl je op zee zit, enkel als het schip in de haven ligt is de poker room alleen gesloten. Voor de rest kun je gewoon heerlijk genieten van de luxe en activiteiten aan boord van het cruise schip. Voor die poker spelers die opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging en wat ontspanning zijn poker cruises een perfecte vakantie. Een poker cruise duurt meestal een paar dagen tot een week, maar naast het pokeren is er tijdens een cruise nog veel meer te doen en te zien. Je komt langs diverse steden tijdens je poker cruise waar je heerlijk kunt shoppen, je kunt heerlijk zonnen op het zonnedek, aan boord een filmpje bekijken, lekker eten, uitgaan en natuurlijk achterover leunen en ontspannen om te genieten van het prachtige uitzicht dat een poker cruise te bieden heeft. Diverse rederijen bieden tegenwoordig speciale poker cruise reizen aan naar prachtige bestemmingen zoals de Caribbean, Riviera, Barcelona, Alaska en Miami maar er zijn er nog veel meer.

Itinerary

Sep 8Seattle, Washington5:00 p.m.
Sep 9Op zee
 Sep 9Ketchikan, Alaska7:00 a.m.4:00 p.m.
 Sep 11Tracy Arm Fjord, Alaska6:00 a.m.10:00 a.m.
 Sep 11Juneau, Alaska1:30 p.m.10:00 p.m.
 Sep 12Skagway, Alaska7:00 a.m.6:00 p.m.
 Sep 12Inside Passage, Alaska6:30 p.m.10:30 p.m.
 Sep 13Op zee
 Sep 14Victoria, British Columbia5:30 p.m.11:59 p.m.
 Sep 15Seattle, Washington6:00 a.m.

seattle-416065_960_720Seattle

Seattle is de grootste stad van de staat Washington en een veel voorkomend uitgangspunt van cruises naar Alaska. De bekendste bezienswaardigheid van de stad is de Space Needle, een toren welke vanaf de Wereldtentoonstelling van 1962 het symbool werd van Seattle. Vanaf deze toren heeft u een prachtig uitzicht over de stad!

welcome_to_juneau_signJuneau

Juneau is sinds 1906 de hoofdstad van de staat Alaska. De stad is vernoemd naar de goudzoeker Joe Juneau. Juneau wordt omringd door bergen en gletsjers. Er zijn maar liefst 30 gletsjers te vinden rondom te stad, waarvan er twee duidelijk vanaf de straten te zien zijn. De Mendenhall Glacier en de Lemon Creek Glacier worden dan ook drukbezocht.

alaska-skagwaySkagway

Skagway is een voormalig goudzoekerdorp. Toen in de nabije omgeving in 1896 voor het eerst goud werd gevonden, pakten veel Amerikanen hun spullen bijeen om de tocht naar Alaska te maken, op zoek naar geluk. Deze geschiedenis is terug te vinden in het Klondike Gold Rush National Historical Park.
De White Pass and Yukon Route, waardoor vele gelukszoekers per trein naar Skagway kwamen, functioneert tegenwoordig nog steeds en wordt door vele toeristen bezocht. Verder vindt je rondom Skagway prachtige natuur. Indrukwekkende bergtoppen en groenen bossen karakteriseren het gebied.

tracy-armTracy Arm

Tracy Arm is een bekend fjord van de staat Alaska en is gelegen op 72 kilometer afstand van de hoofdstad van de staat; Juneau. In het gebied is veel te zien en te ontdekken, zoals torenhoge watervallen, gletsjers, (besneeuwde) bergtoppen en allerlei diersoorten. U zult tijdens uw bezoek aan het fjord niet van boord gaan, maar de kapitein zal altijd zijn best doen om het fjord zover mogelijk in te varen om u zoveel mogelijk te laten bewonderen.

victoria_british_columbiaVictoria

Victoria is een stad in het westen van Canada en tevens de hoofdstad van de provincie Brits-Columbia. De stad ligt in het uiterste zuidoosten van het Vancouvereiland. Met een veerboot kan men in 90 minuten naar het op het vasteland gelegen Vancouver.

Victoria heeft zijn reputatie voor zijn talloze prachtige bloementuinen, groene struiken en de vele fantastische bomen van elke soort, grootte en vorm. Canada’s ‘Garden city’ is omgeven door zee en heeft een prachtig uitzicht op de bergen.

Prijzen starten vanaf € 1,069 P.P.

Inbegrepen:

Accommodatie en alle maaltijden + een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden.

Roomservice en gebruik van faciliteiten aan boord

Niet inbegrepen:

BTW, Vluchten - Hotels - Transfers - Drankenpakket - Excursies
Reis- en annuleringsverzekering
Contacteer ons voor meer informatie en reservaties

Visum:

Let op: u dient vooraf toestemming aan te vragen om de Verenigde Staten te betreden. U doet dit via het ESTA Waiver Programma (online)

Share