Celebrity Summit

Celebrity-Summit

 

Celebrity Cruises biedt met de Celebrity Summit haar gasten een onovertroffen service aan. Geniet van alle faciliteiten en het en unieke ontspanningsprogramma. De Celebrity Summit maakt fantastische reizen naar de meest indrukwekkende gebieden op onze wereld. De hutten van de Celebrity Summit zijn allemaal zeer stijlvol, elegant en comfortabel ingericht. Geniet van superieur comfort en een uitstekende 5-sterren service aan boord van de dit populaire Millennium-klasse schip.

celebrity cruises

Celebrity Cruises staat voor moderne luxe met Europese klasse. De van oorsprong Griekse rederij is nu in Amerikaanse handen, maar verzorgt nog steeds droomreizen met een Europese uitstraling.

Stijlvol design

Lichte ruimtes, strak design en zelfs een echt grasveld op zee in de Lawn Club - daarmee wordt de moderne luxe vormgegeven op de nieuwste schepen van Celebrity: de Solstice-klasse. Zowel ervaren cruisereizigers als gasten die voor het eerst een cruise maken, voelen zich meteen thuis in de stijlvol ingerichte hutten en openbare ruimtes aan boord. Ook op de iets oudere schepen van de Millennium-klasse worden innovaties uit de Solstice-klasse doorgevoerd. Zo vindt u daar nu ook de Aqua Class-hutten, de specialiteitenrestaurants Blu en Qsine en de hippe Celebrity iLounge met Apple-werkplekken.

Intuïtieve service

Op je wenken bediend worden zonder erom te hoeven vragen. Dat is de beste service die er is, met welk schip u ook op reis bent. De internationale bemanning van Celebrity Cruises is gespecialiseerd in deze intuïtieve service en staat altijd met een glimlach voor u klaar.

Zeeën van tijd

Alle zorgen worden u dus uit handen genomen. Het enige dat u zelf hoeft te doen, is kiezen wát u wilt gaan doen. Relaxen in de Aqua Spa bijvoorbeeld, of juist even flink sporten. Laat u verbazen in Celebrity Central, een amusementslounge waar van alles te doen is, van cabaret en films tot live muziekoptredens. Relax op het echte gras (uniek op een cruiseschip) van The Lawn Club tijdens een ‘Concert on the Green’. Uitgebreid tafelen kan natuurlijk ook: in de specialiteitenrestaurants Murano, Tuscan Grille en Qsine wordt alleen het beste van het beste geserveerd.

Algemene informatie over Celebrity Cruises

Dinerzittingen
18.15 uur, 20.30 uur & open zitting (Celebrity Select Dining).

Drankprijzen
Frisdrank v.a. $3,75
Koffie $3,00
Bier v.a. $4,00
Wijn glas v.a. $6,95
Wijn fles v.a. $29,00
Water $2,50 per flesje
Whisky etc. v.a. $6,00
Cocktail v.a. $7,00

U kunt vooraf diverse alcoholische en non-alcoholische drankpakketten boeken via de website van de rederij. Klik hier voor meer informatie en boeking.

Alle prijzen zijn exclusief de servicetoeslag van 15% (zie ook bij fooien) en zijn aan wijziging onderhevig.

Fooienbeleid
Fooien worden aan boord voldaan. Een bedrag van $12,95 p.p.p.n. wordt automatisch op uw boordrekening bijgeschreven. Voor Concierge en Aqua Class hutten bedragen de fooien $13,45 p.p.p.n. en voor suites $16,45 p.p.p.n. Indien u kiest voor Celebrity Select Dining moeten de fooien vooraf worden betaald. Deze bedragen € 12 p.p.p.n, € 13 p.p.p.n. voor Concierge en Aqua Class en € 15 voor suites. Drankjes worden op de eindafrekening met 15% servicetoeslag verhoogd. In Spaanse en/of Italiaanse wateren wordt een extra belasting geheven op producten en services.

Kledingadvies
Overdag vrijetijdskleding en 's avonds 'smart casual' (dames jurk, rok of broek met blouse of trui en de heren een lange broek met overhemd (geen t-shirt) of 'formal' (dames (cocktail)jurk, lange jurk of broek met jasje en de heren in pak met das of smoking). Deze indicaties zijn aan wijziging onderhevig. Raadpleeg uw dagkrant aan boord.

Celebrity Expedition kent alleen een informeel kledingadvies.

In verwachting
U wordt niet meer toegelaten aan boord bij een zwangerschap vanaf 24 weken aan het begin of tijdens de cruise. Bij een zwangerschap tot 24 weken moet een (engelstalige) medische verklaring van de huisarts kunnen worden overlegd, waarin is vermeld dat de gast gezond is en fit om te reizen.

Kinderfaciliteiten
De minimumleeftijd aan boord voor kinderen is 6 maanden. Voor transatlantische, transpacific en bepaalde Zuid-Amerika cruises en cruisetours is de minimum leeftijd 12 maanden.

Wij maken u er op attent dat kinderen zindelijk moeten zijn om gebruik te kunnen maken van de zwembaden (inclusief peuterbadjes). Ook het gebruik van speciale zwemluiers is niet toegestaan.

Voor kinderen van 3 tot 17 jaar worden sport-en spelactiviteiten georganiseerd. De openingstijden van de kinderruimte en het jeugdhonk zijn van 09.00 tot 12.00 uur, van 14.00 tot 17.00 uur en van 19.30 tot 22.00 uur.

Regels passagiers onder de 25 jaar
• Alcoholconsumptie vanaf 21 jaar.
• Casino toegang vanaf 18 jaar (Alaska 21 jaar).
• Minimum leeftijd hoofdboeker: 21 jaar.

Roken aan boord
Alleen toegestaan op daarvoor aangewezen plaatsen aan dek. In de hut en op het balkon mag niet worden gerookt. Dit geldt tevens voor producten als bijvoorbeeld elektronische sigaretten.

Share