Cruise Rederijen en schepen


 

Queen-of-the-Mississippi
9054__201511121055__
9054__201511121055__
download (1)

 

Thema Cruises

 Zo moet geluk proeven,

verrassend en ontspannend.

Wij hebben voor elk wat wils. Onze cruises varen langs prachtige kusten, over oceanen of langs de mooiste rivieren binnen en buiten Europa.

De rederijen waarmee Thema Cruises samenwerkt bieden stuk voor stuk hoge kwaliteit aan.

Of het nu gaat om Riviercruises met wandel- en fietsprogramma of Zeecruises met muziekthema's, uw comfort is altijd onze eerste prioriteit.

Onze Speciale Themacruises

Warmte, gastvrijheid, comfort en stijl staan ons centraal.

Voor wie is de cruise vakantie?

De tijd is voorbij dat cruises enkel voor oudere mensen is. Jonge gezinnen kiezen steeds vaker voor een cruisevakantie. Natuurlijk wilt u als ouder ook even kunnen relaxen zonder steeds op de kids te hoeven letten. Op onze kindvriendelijke cruises kunt u uw kinderen daarom met een gerust hart achterlaten in een professionele kinder- en jeugdclub! Wij zorgen goed voor uw kroost terwijl u zelf ook van uw vakantie kan genieten. Steeds meer cruises richten zich naar het actieve, sportieve en leergierig publiek. Van expedities Antarctica, citytrippen, activiteiten aan boord tot echte welness cruises. Aan iedereen werd gedacht. Cruisevakanties zijn in opmars omdat de rederijen zich steeds meer gaan richten naar een jonger en actiever publiek. Elke dag een andere plaats en soms blijft een schip meer dan één dag in éénzelfde haven zodat de reizigers ten volle de streek kunnen ontdekken en niet na een paar uurtjes terug aan boord worden verwacht. Aan boord van een cruiseschip heb je elke dag een ruime keuze uit verschillende activiteiten. Van ontspanning tot sport. Van culinaire verwennerij tot top-entertainment. Tijdens je bezoek aan land kan je dan weer genieten van boeiende excursies en uitstappen.Cruisevakanties winnen het, qua populariteit, tegenwoordig steeds vaker van "landvakanties". Dat heeft alles te maken met de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding die onze rederijen kunnen bieden. Bijzondere schepen en accommodaties, exclusieve faciliteiten, een ongekende service hebben de cruise een ware facelift gegeven. En dat alles in combinatie met een veelzijdig scala aan bijzondere bestemmingen en een zeer aantrekkelijke prijs.
a-rosa-rivier-cruises2cruise-met-kinderen-familiecruises

single-cruisecruise vakantie activiteit

 

 

 

 

 

Wat mag ik verwachten?

Een cruiseschip is als een groot drijvend vakantieresort. Aan boord geniet je van de luxe en het comfort van een sterrenhotel en heb je keuze uit verschillende activiteiten. De meeste cruiseschepen zijn uitgerust met verschillende restaurants, bars, casino, zwembaden, jacuzzi, spa, fitness, winkels, theater, cinema,... Moderne cruiseschepen hebben een zeer mooie indeling, waardoor er veel ruimte wordt gecreëerd. Het interieur is smaakvol ingericht met oog voor detail en design. Tijdens je cruisevakantie word je in de watten gelegd door vriendelijke en goed opgeleid personeel. De kajuiten worden ook steeds ruimer en bieden meer comfort. U wordt, meestal 's nachts, van de ene bestemming naar de andere bestemming gebracht en komt op de mooiste plekjes van de wereld. Uw ontbijt, lunch, diner, maar ook allerlei tussendoortjes zijn in de prijs inbegrepen.
 
Share