Culinaire Cruise Rijn en Moezel

Print Friendly, PDF & Email

Culinaire Cruise Rijn en Moezel

Culinaire Cruise Rijn en Moezel

Zo moet geluk proeven, sensueel en verrassend.

Vaar met ons mee langs Keulen – Cochem – Bernkastel-Kues – Trier – Koblenz 

Vertrek op 22 oktober 2017 

 

 culinaire-cruise-rijn-en-moezel

Uw Schip voor onze Culinaire Cruise Rijn en Moezel

De A-ROSA FLORA

A-rosaCulinaire Cruise Rijn en Moezel: A-ROSA is een rederij met naam en faam. Ze richt zich vooral op de eigentijdse, actieve cruiser. De naam “A-Rosa” en de afbeelding van een grote rode roos met wegwaaiende rozenblaadjes vindt u op de boeg van elk A-Rosa schip terug. De rederij stelt daarmee duidelijk dat ze “apart” is en geen cruises aanbiedt zoals we die tot nu toe kenden. “AROSA” wil inspelen op de eigentijdse consument, die het beste van het beste wil, van zijn vakantie wil genieten op een eigentijdse manier. Dat uit zich vooral in de voorschriften qua kledij - er zijn er geen! Iedereen kan de cruise beleven op zijn eigen manier zonder te moeten voldoen aan de verwachtingen van anderen. De rederij “AROSA” is een absoluut buitenbeentje in de wereld van rivier cruises, en heeft het concept “riviercruise” grondig herwerkt en aangepast aan de eisen van de moderne actieve cruiser. Het resultaat is dat zij een all-inclusive pakket aanbieden op de Donau, Rijn en Rhône. Zij slagen er steeds weer in om hun passagiers ieder jaar te verwennen en het beste te bieden.

Laat je verwennen aan boord van de A-Rosa Flora **** 

Aan boord van uw riviercruise kunt u genieten van culinaire hoogstandjes in het buffetrestaurant die in uw bijzijn worden bereid. In het wellness gedeelte kunt u gebruik maken van de sauna en massagebehandelingen. Op het zonnedek ontspant u in het zwembad of een van de ligstoelen. Voor sportievelingen is er een aanbod van activiteiten en in de avond geniet u van een zonsondergang met een goede wijn of cocktail. Alle hutten zijn beschikbaar voor singles. 

Kom aan boord van de A-ROSA FLORA en ervaar de exclusiviteit van een riviercruise. Lees Meer >>>

 

De streek van de Rijn en de Moezel herbergt veel beroemde specialiteiten. Toch brengt deze reis de fijnproevers enkele onvergelijkbare culinaire verrassingen. Op drie avonden bereiden de koks een fijnzinnig menu voor u. De voorbijglijdende, charmante rivierlandschappen begeleiden het genot, evenals de uitstekende wijnen die op de steile wijngaarden gerijpt zijn. 1600 uren per jaar, schijnt de zon op de door de Romeinen geprezen Moezel-vallei, de thuisbasis van de beste Riesling. Kan men zich een betere metgezel voor het diner wensen?

Programma

DagDatumVertrekAankomstStad
Zondag22/10/17uKeulen, Rijn
Maandag23/109u14uCochem, Moezel
Dinsdag24/101u23uBerkastel-Kues, Moezel
Woensdag25/106u18u30Mehring bei Trier, Moezel
Donderdag26/1015u22uKoblenz, Rijn
vrijdag27/106u/Keulen, Rijn
Buitenhut A 2 bedden, Deck 1,  per persoon € 999,00 / Bezetting 1-2
Familiehut G met 2 extra bedden, Deck 1,  per persoon € 999,00 / Bezetting 2-4
Buitenhut C 2 bedden met Frans Balkon, Deck 2,  per persoon € 1.099,00 / Bezetting 1-2
Buitenhut D met Frans Balkon, Deck 3,  per persoon € 1.169,00 / Bezetting 1-2 /
Juniorsuite E met Frans Balkon, Deck 3,  per persoon € 1.779,00 / Bezetting 2-3
Balkonsuite F met Balkon en Frans Balkon, Deck 3,  per persoon € 2.389,00 / Bezetting 2-3

Inbegrepen:

  • Drie gastronomische diners, bereid door onze duokoks Eva Eppard & Fritzi Heusinger en Claudia Schröter & Felicitas en de A-ROSA patissier Oliver Edelmann.
  • Wijnadvies bij de gastronomische maaltijden van onze experte, de sommelier Verena Herzog.
  • Dessert-, chocolade- en portwijnproeverij met sommelier Verena Herzog en patissier Oliver Edelmann.
  • Naast de menu’s van de gastkoks mag u steeds hoogstaande gastronomische buffetten verwachten van onze A-ROSA chefs.
  • Wijn- en kaasproeverij met Verena Herzog
  • Olie- en azijnproeverij
  • Voordracht en producten test SPA & BABOR

Reisdagboek

keulenDag 1

De Dom van Keulen is overweldigend. Het uitgebreide Gourmet-buffet op onze A-ROSA alleszins ook!

 

 

 

cohemDag 2

In het middeleeuwse Cochem fietsen we naar de historische Mosterdmolen waar we van dit eetbaar goud proeven. We spoelen de pittige smaak weg met een koele Riesling. Terug aan boord koelen we af in het zwembad. Na een verwennerij voor lichaam en geest in de SPA-ROSA volgt ‘s avonds een spannende presentatie met tips & tricks rond het thema Spa.

 

bernkastel_Dag 3

In Bernkastel-Kues charmeren de oude, schuine en kleurrijke houten huisjes ons. Vervolgens gaan we wijn proeven bij een wijnboer, gevolgd door een lekkere snack.

 

 

trier_Dag 4

In Trier bezoeken we de Porta Negra en ervaren we de oude badcultuur van de Romeinen in de Thermen. ’s Avonds wacht ons een diner met eetbare bloemen! Zelden zo mooi gegeten.

 

 

koblenz_Dag 5

We verkennen Koblenz, één van de oudste steden van Duitsland, tot in elke hoekje van de stad. Op  eigen houtje kan je deze oude stad met zijn prachtige keizerin Augusta Gardens verder gaan ontdekken . Ontdek de wereld van specerijen Pfeffersack & Sons.

 
 
keulen
Dag 6

Vol nieuwe keukenideeën om zelf te proberen stapt u ontspannen weer van boord. Tijd om thuis de nieuwe dingen te gaan uitproberen.

Share