Fiets Cruise Rijn en Moezel

Print Friendly, PDF & Email

fiets-cruises

Fiets cruise Rijn en Moezel. De combinatie Cruise & Bike door het Rijn en moezeldal is een perfect recept voor een prachtige vakantie.

Fietsen door dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan. Op uw eigen tempo peddelen door schitterende natuur en interessante steden. Het kan allemaal tijdens deze prachtige 7-daagse fietscruise door het Rijn- en Moezeldal. En u bent nergens toe verplicht, want het belangrijkste is....genieten!

Fiets Cruise Rijn en Moezel op de M.P.S Horizon - 

Vertrekt op 28 juni en 27 september 2018 - Vanaf € 735 p.p.

 

De Horizon is een prachtig cruiseschip. Door de warme kleuren in het interieur en het vriendelijke en behulpzame personeel voelt u zich al snel thuis. En samen met de 98 passagiers ontstaat er een gezellige sfeer aan boord. Tel daarbij een ruime keuze uit de mooiste bestemmingen en u heeft en onvergetelijke vakantie.  Op het promenadedek van de Horizon vindt u een ruime en uitnodigende lounge met een grote bar en een dansvloer. Door de warme kleuren in het interieur en het vriendelijke en behulpzame personeel voelt u zich al snel thuis.
 
 
 

Donderdag: Arnhem - Düsseldorf

De inscheping voor deze reis geschiedt gewoontegetrouw in Arnhem. Tijdens deze eerste dag kunt u rustig kennis maken met uw medepassagiers en worden de fietsroutes en dagprogramma’s met u doorgenomen. In de loop van de avond meren wij af in Düsseldorf waar u nog een wandeling kunt maken.

Vrijdag: Düsseldorf - Keulen

‘s Ochtends worden de fietsen klaargezet voor uw eerste fietstraject naar Keulen. Terwijl u op de fiets geniet van de interessante omgeving vaart het schip naar Keulen, waar u weer terug aan boord komt. (fietsafstand ca. 50 km)

Zaterdag: Keulen - Remagen - Andernach

Al vroeg in de ochtend varen we verder naar Remagen voor een korte stop. Hier begint de fietsroute naar Andernach. De geschiedenis van deze stad gaat meer dan 2000 jaar terug en het is hiermee een van de oudste steden aan de Rijn. (fietsafstand ca. 26 km)

Zondag: Andernach - Winningen - Koblenz

Na het ontbijt vertrekt u per fiets naar Winningen aan de Moezel. De rivier de Moezel wordt ingesloten door steile, veelal met wijngaarden bedekte berghellingen, die samen met de pittoreske dorpjes zorgen voor een schitterend geheel. In Winningen komt u weer aan boord voor de lunch. Aan het begin van de middag kunt u deelnemen aan een excursie(*) naar Cochem. Dit populaire toeristenstadje heeft een prachtige burcht en talrijke historische gebouwen in de middeleeuwse binnenstad. Het schip vaart ondertussen terug naar Koblenz, waar de deelnemers van de excursie weer aan boord komen. (fietsafstand ca. 30 km)

Maandag: Koblenz - Bonn

Tot de lunch blijven we nog in Koblenz liggen. U kunt uiteraard per fiets de omgeving gaan verkennen, of breng een bezoekje per kabelbaan aan de boven op de berg gelegen vesting. ‘s Middags vervolgen we onze reis naar de voormalige hoofdstad van Duitsland, Bonn.

Dinsdag: Bonn - Keulen - Düsseldorf

Vanaf Bonn start alweer de laatste fietsroute van deze cruise die u vandaag naar Keulen leidt. Zodra iedereen weer aan boord is varen we door naar Düsseldorf. Net achter het oude centrum vindt u winkels in overvloed. Aan boord treft de bemanning ondertussen alle voorbereidingen voor het Captains Dinner. (fietsafstand ca. 30 km)

Woensdag: Düsseldorf - Arnhem

Deze afwisselende reis is bijna ten einde. Rond het middaguur passeren wij de grens en om 14.00 uur arriveren wij in Arnhem. Wij zijn er zeker van dat u nog vaak terug zult denken aan al het moois dat u tijdens deze reis heeft gezien.

Share