Holland America Line


 

  

 

 

 

 

Holland America Line

 

 

Holland America Line

Nederlandser cruisen dan met Holland America Line kan bijna niet. Veel cruises vanuit Nederland, informatie in het Nederlands en een statige inrichting die verwijst naar ons VOC-verleden. De van oorsprong Nederlandse rederij doet z’n afkomst nog altijd eer aan.

Reizen in stijl

Aan boord van een schip van Holland America Line reist u echt in stijl. De Indonesische en Filipijnse bemanning verwelkomt u allerhartelijkst en staat de hele cruise voor u klaar. De bekroonde service komt nog beter tot z’n recht door de stijlvolle omgeving waarin u zich bevindt. Op de middelgrote schepen van Holland America Line heeft u overal volop de ruimte. De teakhouten dekken glimmen u tegemoet en in de openbare ruimtes kunt u een unieke kunstcollectie bewonderen, met onder andere antieke stukken uit de lange geschiedenis van de vloot.

Culinaire hoogstandjes

Ook fijnproevers zijn bij Holland America Line aan het goede adres. De vernieuwende menukaarten in de restaurants bieden voor elk wat wils - en meer dan dat. Om het u nog makkelijker te maken, zijn de menukaarten in het Nederlands. Echte liefhebbers van lekker eten en goede wijn kunnen hun hart ophalen in specialiteitenrestaurant Pinnacle Grill, of zelfs kooklessen en proeverijen bijwonen bij het Culinary Arts Center aan boord.

Avontuurlijke bestemmingen vanuit Nederland

Dankzij de afwisselende vaarroutes van Holland America Line kunt u met deze rederij de mooiste bestemmingen verkennen. En omdat er regelmatig cruises vanuit Nederland worden aangeboden, begint uw cruise vaak heel comfortabel vlak bij huis. Avontuurlijke excursies maken uw cruise nog completer.

Een voorproefje

Share