Kerstcruise in Andalusië


Print Friendly, PDF & Email

Kerstcruise Andalusië

kerstcruise andalusë ! Een prachtige manier om de kerstdagen door te brengen.

Kerstcruise Andalusië

Ms La Belle De Cadix

De MS La Belle de Cadix is één van de schepen van CroiiEurpe en vaart op de Guadiana, Guadalquivir en langs de Atlantische kusten. Er wordt voor uw comfort georgd. Op de MS La Belle de Cadis is er airconditioning op het hele schip en in elke hut. Tele-video in het salon, radar, radiotelefoonen wifi aan boord. >>> Meer info

 

Kerstcruise in Andalusië: Een Andalusische kerstcruise! Een prachtige manier om de kerstdagen door te brengen. Ga mee kerstshoppen in Sevilla en Càdiz!

 

Kerstcruise Andalusië
Kerstcruise Andalusië
Kerstcruise Andalusië

Kerstcruise Andalusië

Vertrek 22 december 2017

Kerstcruise: Vier "Navidad" 2017 in Andalusië met deze 6-daagse cruise.
We varen in de baai van Càdiz en meren aan in de buurt van de toeristische centra van Sevilla en Càdiz.

Hoogtepunten van deze reis:

- Cadiz, op een rots in zee

- Jerez, hoofdstad van het paard en van de wijn

- Cordoba, de stad van de Kaliefen

- Middernachtmis in El Puerto de Santa Maria

- Het kerstgeschenk

- Kerstavonddiner met aangepaste wijnen

ROUTE: SEVILLA - CADIZ - SANLUCAR DE BARRAMEDA - JEREZ(1) - SEVILLA - CORDOBA(1) - SEVILLA

22 december SEVILLA
Inscheping vanaf 17u. U wordt verwelkomt in uw kajuit en wordt voorgesteld aan onze bemanning, gevolgd door een welkomstdrankje in het salon.
U gebruikt het avondmaal aan boord.
Animatieavond aan boord of vrije avond in Sevilla. Aanlegplaats voor de nacht.

23 december SEVILLA - CADIZ
Ontbijt aan boord.
Facultatief bezoek aan Sevilla. De kunst en de betovering zijn elementen die hun sporen nagelaten hebben in “de lichtstad” Sevilla.
Ontdek de kathedraal, het Alcazar-paleis en zijn Andalusische tuinen, het park Maria Luisa en de gezellige wijk Santa Cruz.
Terugkeer aan boord rond 13u. Afvaart en middagmaal aan boord.
We varen over de "grote stroom". Deze naam komt uit de periode dat de Moren heersten over Al Andaluz. Met de bron in het oosten van Andalusië, doorkruist ze de streek over een traject van 650 km om ten slotte uit te monden in de Atlantische Oceaan ter hoogte van Sanlucar de Barrameda. In de loop van de avond komen wij aan in Cadiz.
Avondmaal aan boord.
Vrije avond in Cadiz. Deze versterkte stad is gebouwd op een rots en langs alle kanten omgeven door de zee en enkel met het continent verbonden door een smalle zandbank.

24 december CADIZ - EL PUERTO DE SANTA MARIA
Facultatief bezoek aan Cadiz. Deze prachtige stad zal u verrassen door haar culturele en historische rijkdom, ze is bekend om haar unieke prachtige landschappen.
Afvaart naar El Puerto de Santa Maria. Een animatrice zal samen met gasten die het wensen, een facultatief bezoek brengen aan een bodega Osborne gevolgd door een degustatie van lokale wijnen. Kerstavond en Nachtmis in El Puerto de Santa Maria.
In functie van de beschikbare plaatsen wordt de mogelijkheid van transfer geboden voor 13 € per persoon – reserveren en betalen aan boord.

25 december EL PUERTO DE SANTA MARIA - JEREZ - SEVILLA
Ontbijt aan boord. Tijdens de voormiddag, facultatief bezoek aan Jerez, hoofdstad van de wijn en het paard en de wieg van de flamencozang.
Vertrek rond 8u met een autocar, rondleiding in de stad. Terugkeer aan boord rond 13u. Middagmaal en afvaart. Avondmaal gevolgd door een gala-avond. We varen tot in Sevilla.

26 december SEVILLA - CORDOBA - SEVILLA
Ontbijt aan boord. De dag wordt besteed aan het facultatief bezoek aan Cordoba. Vertrek ’s morgens per autocar richting Cordoba, de kaliefenstad. Rondleiding in de stad, met de moskee-kathedraal, een echt zuilenwoud, bestaande uit niet minder dan 856 eenheden, versierd met jaspis, graniet en kostbaar marmer; de Juderia, de voormalige joodse wijk met witte straatjes en bloemen. Geniet vooral ook van de typische huisjes die uitgeven op prachtige patio’s.
Middagmaal in een restaurant.
Na de namiddag, vrije tijd. Vervolgens terugkeer naar Sevilla waar het schip aangemeerd ligt. Avondmaal en vrije avond.

27 december SEVILLA
Ontbijt aan boord. Ontscheping om 9u.
Einde van onze diensten.
NB: om veiligheidsredenen zijn uitsluitend de rederij en de kapitein van het schip bevoegd om de reisweg van de cruise aan te wijzigen.

TUSSENDEK 2 APARTE BEDDEN Duble kajuit 809,00 € per persoon

HOOFDDEK 2 APARTE BEDDEN Duble kajuit 679,00 € per persoon

Inbegrepen in de prijs

Volpension - het welkomstdrankje - begeleiding van onze hostess aan boord - de animatie aan boord - de gala-avond - het kerstcadeau - het kerstdiner met aperitief en wijnen - de haventaksen - de bijstands- en repatriëringsverzekering.

Niet inbegrepen in de prijs

Facultatieve excursies

- vluchten

- luchthaventaksen en de dossierkosten

- persoonlijke uitgaven.

Kortingen - Toeslagen

Optie:

Excursiepakket met Cordoba: 201 €

Excursiepakket zonder Cordoba: 128 €

(aan boord kopen: respectievelijk 227€ en 138 €)

Share