Metal Cruise 2018


Metal Cruise 2018

Print Friendly

metal-cruise

60 Groepen, 4 dagen, 1 Cruiseschip, en slechts 3000 Tickets. Dit is 70.000 Tons Of Metal, The Original, 's Werelds grootste Heavy Metal Cruise!

70.000 Tons Of Metal Cruise

Vertrek  februari 2018

Contacteer ons en wij bezorgen u een onvergetelijke metal ervaring met mogelijkheid deel te nemen aan pre- en after party's , alle vluchten en hotels in Miami voor en na je cruise.

Maak er een onvergetelijke ervaring van!

Het schip vertrekt op 1 februari 2018   -   5 dagen / 4 nachten

 

Dit is 70.000 Tons Of Metal, The Original, 's Werelds grootste Heavy Metal Cruise!

De Metal Cruise: Een cruise die volledig in het teken van de metal muziek staat.

 

Prijzen zijn nog niet beschikbaar.

Hou onze website in de gaten en wij houden u op de hoogte van alle nieuwtjes. Wanneer prijzen beschikbaar zijn worden ze onmiddellijk op onze website gezet. 

Wil je liever dat wij u een mailtje sturen wanneer we meer details hebben, neem dan contact met ons op en wij houden u op de hoogte.

Hieronder een paar sfeerbeelden van 2016 en 2017

 

metal-cruise
metal-cruise
metal-cruise

Uw Cruiseschip:

metal-cruise

Independence Of The Seas

De Independence of the Seas behoort tot de Freedom klasse. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die deze schepen te bieden hebben. Voor het eerst op zee heb je de mogelijkheid om te surfen aan boord van een schip. De innovatieve FlowRider®is een uniek concept dat kenmerkend is voor de Freedom klasse.

Na deze fantastische surf experience kun je natuurlijk lekker relaxen in de jacuzzi, die voor een tweede unieke ervaring zorgt. Deze hellen namelijk over aan beide zijden van het schip en bieden je op die manier een prachtige kijk op de blauwe wateren. Na weer even te zijn bijgekomen kun je de uitdaging aangaan met de ijsschaatsbaan of de mega klimmuur. Als je de top bereikt, kun je genieten van een fantastisch uitzicht. Meer info>>>

 

 

2016 was weer een groot succes! Bekijk het filmpje:

 

 

 

Een greep uit de Line-Up van 2017

Zorg dat je er zeker bij bent