Wandelcruise Andalusië


Print Friendly, PDF & Email

wandelcruise andalusie

Wandelcruise Andalusië met wandelroutes in Santa Cruz Sevilla - El Pinsapar - Nationaal park van Doñana en het natuurreservaat Cañada de los pajaros.

wandelcruise-andalusie

Ms La Belle De Cadix

De MS La Belle de Cadix is één van de schepen van CroiiEurpe en vaart op de Guadiana, Guadalquivir en langs de Atlantische kusten. Er wordt voor uw comfort georgd. Op de MS La Belle de Cadis is er airconditioning op het hele schip en in elke hut. Tele-video in het salon, radar, radiotelefoonen wifi aan boord. >>> Meer info

 

wandelcruise-andalusie
wandelcruise-andalusie
wandelcruise-andalusie

Wandelcruise Andalusië: 

De witte Moorse dorpen en groene terrashellingen van de Alpujarras, met de besneeuwde toppen van de Sierra Nevada op de achtergrond. Dat is het decor van deze Andalusische beleving. 

Andalusië is bekend om zijn witte dorpen en olijfboomvelden, van een tragische geschiedenis van Moren, joden en Reconquista, van sherry en stieren(gevechten), van de semana santa, flamenco en duende, van briljante steden als Sevilla, Córdoba, Granada en Cadiz met hun fabelachtige kunstschatten.

Ga met ons mee op ontdekkingstocht, al wandelend en rustig varend  gaan we de meest bijzondere plaatsen een bezoekje brengen.

ROUTE:

SEVILLA - CADIZ - EL PUERTO DE SANTA MARIA - ISLA MINIMA - SEVILLA - GRANADA - CORDOBA - SEVILLA

Wandelcruise naar het mooie Andalusië met wandelroutes in Santa Cruz Sevilla - El Pinsapar - Nationaal park van Doñana en het natuurreservaat Cañada de los pajaros.

Wandelingen zijn gepland in het park Maria Louisa in Sevilla, natuurreservaat Sierra de Grazalema, El Pinsapar, reservaat van de biosfeer, natuurreservaat Doñana, natuurreservaat Cañado Los Pajaros en in het park Dehesa de Abado. Je kan hier genieten van een overweldigend natuurschoon. En dit alles in het gezelschap van een erkende, lokale berggids.

2de dag: SEVILLA - CADIZ

Programma wandelaars : wandeling in het park Maria Luisan vernoemd naar Marie-Louise d'Orléans, geschonken aan Sevilla vanuit een gedeelte van de tuinen van het Palacio de San Telmo, in 1893. In 1911 werd het prachtig heraangelegd door de Franse tuinarchitect Jean-Claude Nicolas Forestier. In 1929 werd in dit park de Spaans-Amerikaanse tentoonstelling gehouden. (Duur 2u30 tot 3u - 3,5 km - niveauverschil: geen)
Programma begeleiders: geleid bezoek aan Sevilla. Trek op ontdekking naar de kathedraal, het paleis van Alcazar en de Andalousische tuinen, evenals de prachtige buurt van Santa Cruz.

Na het diner wandeling in het gezelschap van de begeleidster doorheen Cadiz by night. 's Nachts leggen we aan.

3de dag: CADIZ - EL PUERTO DE SANTA MARIA

Programma wandelaars: wandeling van één dag naar El Pinsapar (picknickmand). Dit gebied is gelegen in de Sierra de Grazalema, tussen de provincies Cadiz en Málaga. Dit is één van de meest spectaculaire streken van Spanje met diepe ravijnen, kloven en tal van ondergrondse rivieren, holtes en galerijen. (Duur ong. 10 u verplaatsing inbegrepen - 10,5 km - niveauverschil: 800 m).
Programma begeleiders: in de voormiddag het geleid bezoek aan Cadiz waar u versteld zult staan door de culturele en historische rijkdom.

Excursie naar Jerez, hoofdstad van wijn en paarden. Tijdens de sightseeing kunt u het Alcazar, de kathedraal zien. Verder bezoeken we een "ganaderia" (stierenkwekerij) waar u dit levende symbool van de Spaanse cultuur beter kunt leren kennen.

4de dag: EL PUERTO DE SANTA MARIA - ISLA MINIMA

Vol pension aan boord.
Programma wandelaars: wandeling van een dag in het park van Donana (picknickmand). Verplaatsing met de autocar naar Cebuche. (Duur ong. 10 u verplaatsing inbegrepen - 12,5 km - niveauverschil: geen).
Programma begeleiders: In het gezelschap van onze animatrice, facultatief bezoek aan de bodega Osborne en degustatie van lokale wijnen.

5de dag: ISLA MINIMA - SEVILLA

Programma wandelaars: wandeling in het natuurreservaat Canada Los Pajaros, de ideale plaats voor wie houdt van de natuur. Daarna wandeling naar het park Dehesa de Abajo.
Programma begeleiders: excursie in een natuurpark, bezoek met een bosgids. Hij toont u een stukje ongerepte natuur dat zijn eigenheid heeft weten te bewaren. Daarna verder naar een vogelobservatorium waar u een aantal vogelsoorten kunt ontdekken: steltvogels, meeuwen, eenden.

Vrije tijd in Sevilla.

6de dag: SEVILLA - GRANADA - SEVILLA

Vertrek met de autocar voor de excursie naar Granada. Geleid bezoek aan de stad.

7de dag: SEVILLA - CORDOBA - SEVILLA

De voormiddag is gewijd aan het bezoek aan Cordoba. Tijdens het geleid bezoek aan de stad ontdekt u de moskee-kathedraal, een echt woud van niet minder dan 856 zuilen bezet met jaspis, graniet en kostbaar marmer; de Juderia, het oude Joodse kwartier met witte en bebloemde steegjes en typische huizen met prachtige patio's. Lunch met tapa's in een restaurant.

Vertrek 05/10/2017
Vlucht vanuit Parijs in een 2-persoonskajuit: € 1.489,00

Toeslagen:

Tussendek: € 175,00
Bovendek: € 240,00
Eénpersoonskajuit: € 465,00

Transfer luchthaven-haven-luchthaven: € 49,00
VERTREK BRUSSEL € 250,00

Inbegrepen in de prijs:

Vlucht vanuit parijs/sevilla - transfers naar haven
Dranken: Bij de maaltijden aan boord
Gratis Wifi en Touch pad beschikbaar aan boord
Audiofoonsysteem tijdens de excursies
Show van de bemanning
Animatie aan boord
Flamenco-avond
Bijstands-en repatriëringsverzekering
Haventaksen inbegrepen
Excursies en wandelprogramma met wandelgids

Niet inbegrepen in de prijs:

De dranken op de wijnkaart, de dranken tijdens excursies of wandeltochten evenals champagne aan de bar – annulatie- /bagageverzekering - luchthaventaksen (67 € - tarief 2014) - persoonlijke uitgaven.

Kortingen - Toeslagen:

luchthaventaksen (67 € - tarief 2014)

Share